Social media voor hypotheekadviseurs

Wat kan social media betekenen voor jou als hypotheekadviseur? Als je het ons vraagt… heel veel! Je leest het allemaal in deze blog speciaal voor jou als hypotheekverstrekker.

Waarom social media inzetten als hypotheekadviseur?

De woningmarkt staat letterlijk op zijn kop. Naast het zoeken in een oververhitte markt zitten woningzoekende ook met vragen over het afsluiten van een geschikte hypotheek. Daarom is het dan ook extra belangrijk om juist nú op te vallen in het strijdlustige landschap van hypotheekadviseurs. Laat de woningzoekende zien dat jij er voor ze bent en ze graag voorziet van het allerbeste advies.  Kortom investeer in meer naamsbekendheid, zodat jij nog meer nieuwe klanten binnen kunt halen via social media.

Adverteren op social media

Door gebruik te maken van een strategische funnel kan deze functioneren als een ware leadgenerator. Het zorgt er namelijk voor dat potentiele klanten in verschillende fases kennis maken met jouw dienstverlening. Door slim gebruik te maken van bijvoorbeeld een bereik-, verkeer- en conversiecampagne kunnen wij voor jou nóg meer afspraken genereren.

Waardevolle leads

Zet je kwaliteit boven kwantiteit? Geen probleem! Door slim gebruik te maken van een chatbot kunnen potentiele klanten gemakkelijk gefilterd worden. De chatbot kan door het stellen van een aantal kritische vragen, onderscheid maken in oriëntatiefases waarin de desbetreffende potentiele klant zich bevindt. Zo kunnen potentiele klanten die al ver zijn in het oriëntatieproces direct doorverwezen worden naar het maken van een afspraak. En klanten die zich nog in de beginfase van het oriëntatieproces bevinden, kunnen teruggekoppeld worden naar de website waar zij zich nog verder kunnen inlezen en oriënteren. Op deze manier genereren we waardevolle leads voor jouw hypotheek-business. Want zeg nu zelf, tijd is geld!

Content

Door het plaatsen van goede content, creëer je nog meer zichtbaarheid online. Met het plaatsen van informatieve content kun je de klant verder helpen in zijn oriëntatie proces naar de juiste hypotheek. Daarnaast zorgt het plaatsen van persoonlijke content er juist voor dat de klant zich gaat binden aan jouw als merk op social media. Waardoor klanten uiteindelijk kiezen voor jouw dienstverlenging als hypotheekadviseur.

social media hypotheekadviseur

Neem contact op

Waarom zou een klant moeten kiezen voor jouw dienstverlening en niet voor de goedkoopste hypotheekadviseur? Wat maakt dat jouw dienst zich onderscheid van de rest? Heb je nog geen antwoord op bovenstaande vragen? Geen probleem! Wij helpen je graag ontdekken waar jouw krachten liggen. Neem contact op voor een afspraak en wie weet zien wij elkaar binnenkort in een social media brainstorm.

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?