Team Your Business Online

Bereik je doelgroep met social media

Eindeloos veel targeting opties via de diverse kanalen!

Bereik je doelgroep met social media

Op welke kanalen adverteer je nu? Gebruik je al social media, maar weet je nog niet wat het exact oplevert? Of gaat een groot deel van je marketingbudget op aan activiteiten waar je niet zeker van bent hoe groot het bereik is en wat de resultaten zijn? Met behulp van social media is het mogelijk om je doelgroep heel gericht te bereiken en om te zetten in waardevolle relaties.

Hoe wordt je zichtbaar bij je doelgroep?

Naast het gegeven dat de groep likers en volgers die je misschien al verzameld hebt grotendeels bestaat uit personen die in je doelgroep vallen, kun je naast deze personen ook een veel groter deel van je doelgroep bereiken op social media met creatieve content en betaalde campagnes. Je doelgroep bereiken is altijd al erg belangrijk geweest in welke vorm van marketing dan ook. Social media krijgt hierin een steeds belangrijkere rol. Het aantal likes op Facebook bijvoorbeeld zegt namelijk steeds minder over het bereik dat je met organische content kunt realiseren. De juiste mix van organische content en betaalde campagnes is dus essentieel.

social media
social media bureau

Eindeloos veel mogelijkheden

Op de meest bekende social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, TikTok en LinkedIn kunnen campagnes worden ingezet. Echter komt daar veel technische kennis bij kijken wanneer je dit optimaal in wil zetten en er het maximale resultaat uit wil halen. De mogelijkheden zijn eindeloos: maak gebruik van video’s, website-retargeting, canvassen, aanbiedingen en nog veel meer! 

Via social media bereik je gemakkelijk en snel jouw perfecte doelgroep! Deze doelgroep transformeer je vervolgens in een conversie machine.

Social media specalisten

Test meerdere doelgroepen!

Probeer ook meerdere doelgroepen uit: valt je product of dienst bijvoorbeeld meer in de smaak bij vrouwen van boven of onder 35 jaar? Welke hobby’s hebben ze? Of wordt je product misschien het meest gekocht door mensen die net zijn verhuisd? Wij analyseren deze gegevens allemaal voor je! Wij optimaliseren je advertentiedoelgroep voortdurend naar aanleiding van de resultaten en kunnen deze tevens verfijnen met unieke eigenschappen naar jouw wens. 

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Robbert Juten

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
5/5

Wij werken inmiddels al enkele jaren samen met Your Business Online en dat is niet voor niets! Zeer tevreden. Professioneel, persoonlijk, strategisch!

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Andrienne Lamberts- van der Nat

Van der Valk International
5/5

Wij werken al een hele tijd samen met Your Business Online voor onze social media campagnes en zijn daar erg tevreden over. De communicatie verloopt altijd snel en ze denken actief mee over het optimaliseren van de campagnes.

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Else Schepers

Wintersport Canada Amerika
5/5

De meiden en jongens van Your Business Online zijn alert, snel en kritisch. Ze nemen je op een prettige manier aan de hand als je qua kennis even moet opschakelen door rustig uit te leggen hoe het werkt.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Meer weten over het bereiken van jouw perfecte doelgroep?

Neem dan contact met ons op! Wij verkennen graag de mogelijkheden en targeting opties die jouw doelgroep tot een conversie machine transformeren.

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Kies je doelgroep op basis van leeftijd, geslacht, opleidingsniveau, functie en meer. Je kunt bijhouden welke type mensen je met je advertenties bereikt, maar Facebook deelt nooit persoonlijke gegevens van deze mensen.
Om een doelgroep vast te stellen moet je kijken naar kenmerkende eigenschappen. Denk aan geslacht, leeftijd, opleidingsniveau, inkomen, etc. Zodra je dat hebt gedefinieerd, heb je een duidelijk herkenbare doelgroep.
Je doelgroep activeren? Je kan naar ze toe gaan of ze net triggeren om de omgekeerde weg te bewandelen en zelf de stap te zetten naar je product, dienst, merk of organisatie. Het belangrijkste is dat je met elke interactie je doelgroep stimuleert en tegelijkertijd meer over ze te weten komt.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?