The Blog Overview Page
Nieuw op Instagram: adverteren met Instagram Stories.

Instagram is hard aan de weg aan het timmeren om gebruikers bij Snapschat weg te lokken. Dit doen ze voornamelijk door diverse Snapchat-achtige functies te kopiëren. Één van deze functies is Instagram Stories. Met deze functie kun je op Instagram content delen die slechts 24 uur beschikbaar blijft. Sinds...Verbeter uw inzicht in de opbrengst van Facebook!

Meetbaarheid van de activiteiten op Facebook wordt steeds belangrijker. Met de introductie van de Facebook pixel is er al de mogelijkheid om diverse soorten conversies als verkopen en aanvragen te herleiden naar advertentiecampagnes. Echter zitten hier wel een aantal haken en ogen aan. Wat nou als iemand een Facebook...De belangrijkste social media trends van 2017

We gaan alweer bijna het nieuwe jaar in. Voor veel bedrijven hét moment waarop zij hun plannen voor 2017 gaan bepalen. In dit blogbericht blikken wij vooruit op de belangrijkste socialmedia-trends van 2017. 1. ROI van social media bovenaan de agenda We zijn inmiddels op het punt gekomen dat het...De verbluffende mogelijkheden van Facebook LIVE video’s

Facebook LIVE video’s zijn aan een flinke opmars bezig. Tot voor kort zag je enkel nog grote bedrijven of artiesten gebruik maken van deze functie, maar tegenwoordig gaat iedereen LIVE. De opkomst van LIVE video heeft voornamelijk te maken met het grote aantal nieuwe opties en verschillende tools waarmee...Scoor beter op Facebook met ‘mobile proof content’.

Ervoor zorgen dat je content op mobiele apparaten goed wordt weergegeven wordt steeds belangrijker. Mensen gebruiker vaker hun mobiel om op Facebook te kijken en converteren ook steeds vaker op een mobiel apparaat. Een aantal cijfers: 4 van de 5 Nederlanders hebben een mobiel. Mobiel gebruik van Facebook stijgt...360 degrees video on social media

Video is booming on social media and gets more and more important for your business. Here are some statistics about video: – 100% growth in daily Facebook video views in the past 6 months – 360% increase in everyone’s news feed with Facebook videos – 100 million hours of...Instagram introduceert: Instagram Stories.

Snapchat blijft op dit moment één van de grootste concurrenten van Facebook en Instagram. Het socialmediakanaal kende de afgelopen periode een enorme groei naar ongeveer 150 miljoen gebruikers waarvan er dagelijks 100 miljoen actief zijn. Na een mislukte poging om Snapchat te kopen, was het voor Facebook zaak om...Facebook messenger bereikt 1 miljard gebruikers en heeft nieuwe handige functies.

Mark Zuckerberg maakte onlangs de kwartaalcijfers van Facebook bekend waaruit blijkt dat Facebook Messenger inmiddels 1 miljard gebruikers telt. Sinds kort zijn er voor Messenger een aantal nieuwe functies beschikbaar welke we even kort onder de loep gaan nemen. QR-code Het toevoegen van mensen op Facebook blijkt in sommige...360-gradenfoto’s en – video’s nu beschikbaar op Facebook!

Sinds kort is het mogelijk om unieke content te publiceren op Facebook door gebruik te maken van 360-gradenfoto’s en –video’s. Hiermee kun je de fans op een interactieve manier bij je merk, bedrijf of product betrekken. Een unieke mogelijkheid om content op een mooie manier te presenteren. Onderstaand voorbeelden...Verhoog uw omzet met dynamische retargeting op Facebook.

Bedrijven zoeken steeds naar manieren om de omzet van hun webshop te verhogen. Facebook biedt hiervoor natuurlijk genoeg mogelijkheden met verschillende advertenties. In deze blog gaan we verder in op de mogelijkheden van dynamische retargeting. Wat is retargeting? Retargeting, ook wel remarketing, genoemd is het bereiken van de personen...Page 1 of 6:


Contact
Ambachtlaan 33
4871 ED Etten-Leur
E: info@yourbusinessonline.nl
T: 076-8897629
Social Links
© 2011 - 2016 Your Business Online

Home Over Ons DienstenKlanten Blog Contact Algemene voorwaarden